Toolbox-sessies

Toolbox-sessies

'Toolbox-sessies' zijn bijeenkomsten van maximaal 2 uur over veiligheid, gezondheid en milieu binnen de context van uw bedrijf. Praktisch, kort en aansluitend op úw actualiteit. Zo brengen wij de 'gereedschapskist' van uw medewerkers weer snel op het gewenste niveau van kennis en kunde.

Organisatie van een toolbox-sessie

  • Een toolbox-bijeenkomst vindt altijd in uw eigen bedrijf plaats. Op deze manier kunnen wij maximaal aansluiten op de werksituatie van de deelnemers.
  • Toolbox-sessies gaan over zaken die een relatie hebben met arbeidsomstandigheden en milieu. Het onderwerp ligt dus niet van tevoren vast; dat bepaalt u zelf. U kunt bijvoorbeeld een bijeenkomst organiseren naar aanleiding van een incident, een (bijna-) ongeval, gevaarlijke situaties en handelingen of nieuwe regelgeving op het gebied van milieuzaken.
  • Wij zorgen voor de inhoud van de toolbox-sessie. Uw medewerkers worden geïnformeerd over de laatste stand van zaken van het gekozen onderwerp.
  • Deelnemers aan een toolbox-sessie ontvangen geen certificaat. Wel zorgen wij ervoor dat zij na afloop een hand out krijgen met de informatie die is behandeld.

Neem contact met ons op voor meer informatie over deze praktijkgerichte vorm van kennisoverdracht.

Terug naar het overzicht
Driversclub

Onze collega's

Frank Geven
Frank Geven
Directeur
T: 0543-461508
Stuur een e-mail