Opleidingen

GHS-Opleidingsinstituut verzorgt cursussen en trainingen voor alle machines uit het progamma. Daarnaast geven wij ook BHV-trainingen en organiseren wij zogenaamde 'toolkit-sessies'. De cursussen en trainingen omvatten zowel het theorie- als praktijkgedeelte.

Op onze CCV-erkende locatie in Aalten beschikken wij over een theorielokaal. Voor de praktijkoefeningen wordt een parcours uitgezet. Alle cursussen en trainingen worden afgerond met een toets of examen. Iedere deelnemer die de toets of het examen met een positief resultaat aflegt, ontvangt een certificaat.

  1. Veilig werken met de heftruck

    'Veilig Werken met de heftruck' is een praktijktraining van 1 dag. Deze (herhalings)cursus is bestemd voor personen van wie het heftruckcertificaat verloopt en/of die al ruime ervaring hebben met het werken op een heftruck.
  2. Toolbox-sessies

    'Toolbox-sessies' zijn bijeenkomsten van maximaal 2 uur over veiligheid, gezondheid en milieu binnen de context van uw bedrijf. Praktisch, kort en aansluitend op úw actualiteit. Zo brengen wij de 'gereedschapskist' van uw medewerkers weer snel op het gewenste niveau van kennis en kunde.
  3. Verkorte herhalingscursus

    De 'Verkorte herhalingscursus' voor het certificaat Veilig werken met de heftruck is bijzonder geschikt voor uw zelfstandig werkende medewerkers.
Driversclub

Onze collega's

Bonnie Tillmann
Bonnie Tillmann
Planner buitendienst en klantondersteuning
T: 05403-461508
Stuur een e-mail