Over ons

 

 

 

 

Bij Geven Heftruck Service draait alles om heftrucks of, zoals wij dat noemen, intern transport. Wij verkopen nieuwe en gebruikte heftrucks en onderdelen voor heftrucks, repareren heftrucks op locatie bij onze klanten en leiden nieuwe gebruikers van heftrucks op. Ons team is 18 mensen sterk. De leiding is in handen van drie vennoten: Herman, Thea en Frank Geven.

Zo Achterhoeks als wij van oorsprong zijn, zo algemeen geldend zijn de waarden en normen die wij in ons handelen en ondernemen hanteren:

  • zeg wat je doet en doe wat je zegt
  • afspraak = afspraak
  • de maatschappij, dat zijn wij (lees meer over onze maatschappelijke verantwoordelijkheid)

Wat we doen

Geven Heftruck Service voert een breed en diep aanbod van machines voor allerlei vormen van intern transport. U kunt bij ons terecht voor vorkheftrucks, zijladers, pallettrucks, stapelaars, reachtrucks, hoogwerkers, voorzet- en randapparatuur enzovoorts.

We verkopen nieuwe machines en voeren onderhoud, reparaties, revisies en keuringen uit. Verder kunt u bij ons machines huren. Op deze site vindt u ook reserve-onderdelen voor de reparatie van uw machines.

GHS Opleidingen zorgt voor een praktijkgerichte scholing en training van uw medewerkers; indien gewenst op uw eigen bedrijf.

Werken bij GHS

Wij zijn doorlopend op zoek naar monteurs voor onze binnen- en buitendienst. Ook bieden wij volop stagemogelijkheden voor monteurs in opleiding. Lees meer over werken bij GHS >